Siirry sisältöön
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Tilafix Oy

Tilafix Oy on Vantaalla sijaitseva täyden palvelun remonttiyritys. Toimialueemme on koko pääkaupunkiseutu eli Helsinki ja sen lähialueet.

Tarjoamme palveluitamme yhtä lailla yksityisille kuin yrityksillekin. Toteutamme muun muassa huoneisto-, kylpyhuone- ja saunaremontit luotettavasti ja huolellisesti alkusuojauksesta loppuviimeistelyyn saakka. Työmme jälki on aina erinomaista.

Kysy lisää remonttipalveluistamme tai pyydä tarjous!

Asiakkailta kuultua

Alta voit lukea muutamia lainauksia, joita olemme vuosien toimimisemme aikana vastaanottaneet tyytyväisiltä asiakkailtamme.

”Löysimme Tilafixin tuttavien suositusten kautta ja olimme työnjälkeen sekä asiakaspalveluun erittäin tyytyväisiä. Työ tehtiin huolella asiakkaan mielipiteitä kuunnellen ja aikataulussa pysyen. Toni näkee todella paljon vaivaa, jotta lopputulos on mieleinen ja hänen kanssaan on helppo kommunikoida. Hän on juuri sellainen tyyppi, joka ottaa vielä sen viimeisen askeleen varmistaakseen onnistumisen pienintä yksityiskohtaa myöten. Saimme Tilafixin kautta hankittua myös muita palveluja (putkimies, sähkömies tms.) vaivatta. Hinta-laatusuhde on erinomainen, ja käytämme Tilafixin palveluita jatkossakin ja olemme suositelleet heidän palvelujaan myös monille tuttavillemme. Kiitos sille, jolle se kuuluu: Tilafix on nämä kehut ansainnut!”

-Riina S.

”Tilafix suoritti talomme kylpyhuoneremontin sekä muita pienempiä korjauskohteita. Olemme tyytyväisiä tulokseen. Työnjälki on siistiä ja tarkkaa. Tilafixiä on käyttänyt pari sukulaistammekin (myös kylpyhuoneremontit) ja he ovat olleet kanssa todella tyytyväisiä.”

-Kaisa A.

”Olemme varsin tyytyväisiä Tilafixin suorittamaan kylpyhuoneremonttiimme. Kyse oli vapaa-ajan asunnosta, emmekä olleet koko ajan paikalla. Siksi oli hienoa saada pyytämättä valokuvasarja työn eri vaiheista. Työ oli huolellista ja työnjälki erinomaista. Remontti valmistui etuajassa. Tonilla oli myös oma-aloitteisuutta tehdä ehdotuksia, jotka osoittivat hänen kiinnostustaan kauniiseen lopputulokseen. Toisessa asunnossamme tapahtuneen vesijärjestelmän korjauksen hallinnointi onnistui niin ikään hyvin. On ilahduttavaa löytää tältä alalta yritys, johon voi luottaa!”

-Eva-Riitta P.

Monipuoliset kodin remontit

Saat Tilafixiltä kattavat huoneistoremontoinnin palvelut kotiisi, aina keittiöstä märkätiloihin asti. Päivittämällä asuntosi materiaaleja, ulkoasua tai yleistä tyyliä nostat asuntosi arvoa sekä asumisviihtyvyyttä kustannustehokkain keinoin.

Erityisosaamiseemme kuuluvat vanhojen talojen kunnostus, terassien rakennus, kirvesmiehen tehtävät sekä talojen ulkomaalaukset. Olipa siis kyseessä saneeraus- tai uudiskohde, pieni laatoitustyö, tilamuutos, saunaremontti tai uima-altaan rakentaminen, Tilafixin asiantuntemus ja palvelut ovat käytettävissäsi.

Kokonaisvaltainen urakointi suunnittelusta toteutukseen

Tilafix erottautuu kilpailijoistaan tarjoamalla henkilökohtaista palvelua sekä tarvittaessa apua materiaalien valinnoissa ja päätösten teossa – aina kilpailukykyiseen hintaan. Teemme sinulle urakkatarjouksen, jotta tiedät alusta alkaen, mistä maksat ja kuinka paljon. Ikäviä yllätyksiä ei tällä tavoin pääse myöhemmin syntymään. Pyrimme mukautumaan sinun tarpeisiisi ja palvelemme tarvittaessa myös iltaisin sekä viikonloppuisin. Tilafixiltä löytyy VTT:n myöntämät vesieristäjä- sekä laatoittajasertifikaatit.

Huoneistoremontit

Lue lisää

Kylpyhuoneremontit

Lue lisää

Muut palvelut

Lue lisää

Tilaa unelmiesi saunaremontti

Soita 044 357 6687

Yhteystiedot